Venturesome + - Changed The Locks

Trevligt på jobbet

Ja det är viktigt att ma trivs bra på sitt jobb, det är något som jag tror alla håller med om. Och man önskar verkligen att alla ska trivas på sitt jobb. Det är inte alltid så lätt och det är tyvärr inte alla som trivs på sitt jobb. Så det är som det är. Men det är bra att det finns dom som gör det och dom chefer som jobbar för att sina anställda ska trivas och må bra på jobbet.

Fler borde tänka på det 

För på så sätt skulle personalen må bättre och då också kunna görare för företaget. För en gladare personal desto effektivare blir dom och gör ett bättre jobb. Så det är verkligen något som kan vara något för alla att tänka på. Ibland kanske man tänker att det inte är så viktigt och att man kanske inte behöver trivas så bra för att göra bra ifrån sig men det är verkligen viktigare än man tror.
Man vet ju bara med sig själv, om man trivs på jobbet så är det mycket trevligare att gå till jobbet och göra bra ifrån sig.För då vill man ju behålla sitt arbete och då  vill man ju att chefen ska vara nöjd med sitt arbete. 

Och vill man göra bra ifrån sig så betyder det ju att man trivs och det är ju jättebra, så det ligger ju verkligen i företagets intresse att man har en nöjd personal som trivs på jobbet. Så det är viktigt att man kämpar för att nå det målet att man har en nöjd personal.
Det behöver inte alltid krävas så jätte mycket i praktiken, men det handlar om att man bryr sig om sin personal och försöker att behandla dom som man själv vill bli behandlad. Smarter marketing verkar vara ett sådant företag som bryr sig om sin personal.